top of page
IMG_5311.jpg

Holdtræning

Når du vælger at gå på hold hos mig, møder du ind på et lille hold i vores dejlige sal i Trillium. Hvis du ønsker det, skal du have en forundersøgelse først, så jeg kan tage specifikt hånd om netop dit problem.  

Når du træner på et lille hold, får du mulighed for at træne i samvær med andre uden at gå på kompromis med dit eget målrettede fokus - dit træningsbehov.

Jeg tilbyder små hold hovedsagligt til ryg- og smertepatienter enten som ryghold eller pilates-hold. Pilates-holdene er Fysio-pilates-hold, og de henvender sig til dig, der har kroniske smerter eller begrænsninger, som gør, at du ikke kan deltage i dit lokale træningscenter. Du har brug for mere tid og individuel vejledning. Træningen er gulvtræning hvor du – som i yoga – er på din egen måtte og guides gennem træningen af hele kroppen. Jeg inddrager bolde, elastikker og lignende. 

Jeg udbyder også hold ved FOF OG Fokus - se deres hjemmesider eller kontakt mig for info

Mandag ved FOF i Skalborg

Allround træning for hele kroppen - hensynstagende

Knæ-hofte-ryg-hold – hensynstagende.

Fysiopilates begynder

Fysiopilates letøvet

 

Tirsdag ved Fokus Øst

Livsstilshold – hensynstagende

 

Onsdag ved Fokus Øst

Knæ-hofte-ryg-hold – hensynstagende, 2 hold før og efter middag.

Nakkke-skulder-hold – hensynstagende

Fysiopilates – hensynstagende

 

Torsdag i Trillium

Lukket ryghold

Lukket Fysiopilates

Udtalelse

At gå til holdtræning hos Dorte er en lise for krop og sjæl. Jeg har en del år gået til træning på et af Dortes ryghold, og den træning må siges at være blevet en vigtig nerve i mit liv. Den styrker min krop, den minimerer mine smerter, den giver livskvalitet. Dorte er mester i at tage udgangspunkt i holddeltagernes individuelle problemer/behov samtidigt med, at Dorte sørger for at få skabt en nærværende og tryg stemning blandt os. Vi alle arbejder intenst ud fra vores individuelle formåen, men vi kærer os også for hinanden. At gå til holdtræning hos Dorte er således ensbetydende med, at vi alle lærer at lytte til og respektere vores individuelle kroppe i et rum, hvor vi også lytter til og respekterer hinanden. En varm anbefaling fra mig til dig, der overvejer at melde dig til holdtræning hos Dorte. Træningen er guld værd.

Kh Lotte

bottom of page