top of page

Fysioterapi

Når du vælger mig som fysioterapeut, er du ikke henvist fra din læge, jeg ved derfor intet om dig på forhånd, hvorfor vi starter med en anamnese (en forundersøgelse) hvor du beskriver det problem, du gerne vil have hjælp til at få kigget på.  

Jeg undersøger dig, og sammen aftaler vi en behandlingsplan for, hvad vi skal arbejde med i dit tilfælde. Det kan være en behandling fra mig, noget du skal arbejde med i dit liv, eller nogle øvelser, som vil afhjælpe dit problem.  

Du kan vælge mellem fysioterapi af forskellige varigheder.  

 Jeg anbefaler mere end 30 min. den første gang, men det er op til dig, og også forskelligt i forhold til, hvor komplekst dit problem er. Jeg tilbyder 30 min., 45 min., og 60 min.  

Selv om behandlingen ikke er på henvisning fra din læge får du tilskud fra Sygeforsikringen ”danmark”, hvis du er medlem og gør mig opmærksom på det. Hvis du ønsker, kan jeg inddrage akupunktur. Vælger du fysioterapibehandling vil akupunkturen udelukkende være som afspændende og smertedæmpende behandling. Hvis du ønsker den holistiske tilgang, skal du vælge en TCM-akupunkturbehandling.  

 

Udover briksbehandling tilbyder jeg holdtræning efter aftale. 

Desuden kan jeg vejlede dig i din træning, hvis du har smerter eller funktionsbegrænsninger, som gør, at du ikke bare kan træne frit f.eks. i dit lokale træningscenter. Kontakt mig for mere info., så kan det være, jeg kan matche dit behov. 

IMG_5336_edited_edited.jpg
bottom of page